Το γραψιμο ειναι η καλυτερη μορφη επικοινωνιας μετα τον ερωτα

σκεψεις, συνεντευξεις και κειμενα

Sunday, January 25, 2009

Όμορφη -ροκ- Θεσσαλονίκη

Μόλις γύρισα. Πεζόδρομοι. Ρακάδικα. Το παλιό αγαπημένο Ντορέ. Αλμυρή μυρωδιά. Βροχή και μετά ήλιος, όπως πάντα. Υγρασία μέχρι το κόκαλο. Πρόβες στο τρίτο υπόγειο της Μονής Λαζαριστών. "Rock Story". Πέτρος Ζούλιας, σκηνοθεσία. Άννα Φόνσου. Μαρίνος Δεσύλας. Ιωάννα Παγιατάκη. Και άλλοι καλοί ηθοποιοί του Κρατικού Βορείου Ελλάδος. Μαζί μας ροκάδες με κιθάρες. Και όλοι τους τραγουδούν. Με παρέσυραν, άλλο που δεν ήθελα. Πρεμιέρα: Παρασκευή και 13 Μαρτίου, λέει τώρα το πρόγραμμα.

Thursday, January 22, 2009

"ROCK STORY"

Το «Rock Story» εμπνευσμένο από την προσωπικότητα ενός διάσημου έλληνα ροκ σταρ, ανεβάζει live στη σκηνή το ροκ συνδυασμένο με τον θεατρικό λόγο. Ένα έργο πλημμυρισμένο στη ροκ μουσική του Σιδηρόπουλου, των Rolling Stones, των Doors και άλλων.

Ποιος είναι ο αληθινός άνθρωπος πίσω από τον ροκ σταρ; Τι τον έσπρωξε σ’ αυτή τη δύσβατη διαδρομή και τι σημαίνει τελικά το τρίπτυχο σεξ, ντραγκς και ροκ εντ ρολ που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή και λειτουργεί ακόμη;

Το «Rock Story» μιλάει για τις ουσίες και την αυτοκαταστροφή, για τη μοναξιά μέσα στις σχέσεις των ανθρώπων, για τον έρωτα, για το απεγνωσμένο ψάξιμο της αληθινής ζωής πέρα από τις εξαρτήσεις και την βαθιά ανθρώπινη ανάγκη για αγάπη.

Thursday, January 15, 2009

Εν αναμονή...

«ROCK STORY»

Ένας νέος άντρας ξεπερνάει τα όριά του και πέφτει νεκρός ντυμένος τη γύμνια του πάνω στη σκηνή. Ποιος είναι; Τι ζητούσε από τη ζωή του και πώς έφτασε μέχρις εκεί;

(Η συνέχεια σε λίγες μέρες)