Το γραψιμο ειναι η καλυτερη μορφη επικοινωνιας μετα τον ερωτα

σκεψεις, συνεντευξεις και κειμενα

Thursday, August 10, 2006

ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ...

...αλλιώς δεν θα 'ταν εμμονές. Ξεκίνησα αυτό το blog πριν 2 μήνες όταν παρέδωσα τα χειρόγραφα (διάβαζε δισκέτα) του καινούριου μου βιβλίου στον εκδότη μου. Το αποχωρίστηκα με δυσκολία, σαν να τραβούσα το δέρμα μου να το αφαιρέσω ήταν. Το βιβλίο δεν ήθελε να "φύγει". Άλλωστε πέρασα μαζί του κοντά έξι χρόνια! Δεν θα το κρύψω ότι από τότε του ρίχνω συνεχώς... κλεφτές ματιές! Είναι οι εμμονές που λέγαμε. Είναι που δεν λέει να μπει ένα τέλος. Είναι που πολλά έχουν περισσέψει. Και επανεμφανίζονται με κάθε ευκαιρία. Και να τώρα τι κάνω γι' αυτό. Τώρα που θα φύγω για διακοπές κάνω μια κατάθεση σ' αυτό το blog, όσο κι αν είναι ασυνήθιστη. Αφήνω πίσω μου ίχνη. Βγάζω στον αέρα ένα κομμάτι από την αρχή του βιβλίου. Με μεγάλη ταραχή. Αλλά θέλω να το κάνω. Θα το αφήσω να "πετάξει" αύριο. Είναι η "Ιερή Παγίδα".

7 comments:

So_Far said...

Καλοτάξιδο....

Unknown said...

Καλημέρα.
Καλή τύχη κι από μένα.
:Ο)

Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...

o far
Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...

simon says
Σ' ευχαριστώ και σένα. Φυσικά η "Ιερή Παγίδα" δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο για το οποίο συλλέγω τις πληροφορίες τώρα. Καλή τύχη και σε σένα.

reader's-diggest said...

Τις θερμές ολόθερμες μου ευχές για επιτυχία (όπως και αν την ερμηνεύεις ή την αποζητάς) και σε αυτό το βιβλίο σου. Περισσότερα όταν με το καλό το διαβάσουμε ολοκληρωμένο...

Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...

reader's diggest
Αναζητώ τα δύσκολα, τη λεπτομέρεια, το βάθος, την αλήθεια, το δίκιο... Όλα αυτά δεν ξέρω αν μπορούν να φέρουν την επιτυχία με την τρέχουσα έννοια της λέξης. Αλλά... αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει! Και πάλι.