Το γραψιμο ειναι η καλυτερη μορφη επικοινωνιας μετα τον ερωτα

σκεψεις, συνεντευξεις και κειμενα

Friday, June 15, 2007

Τέλος για το ΤΕΛΟΣ

Σήμερα Παρασκευή έληξε η προθεσμία για συμμετοχές με τη δική σας εκδοχή ΤΕΛΟΥΣ στο διήγημα που δημοσιεύτηκε, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί.
Υπάρχουν 8 έγκυρες συμμετοχές με πάνω κάτω 300 λέξεις. Κράτησα έως και 580 λέξεις. Οι εκδοχές με πολύ περισσότερες λέξεις έφτιαχναν στην κυριολεξία ένα καινούριο διήγημα - δυσανάλογο για τέλος του ήδη υπάρχοντος.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους μπλόγκερς που συμμετείχαν σ' αυτό το πείραμα αποδεικνύοντας ότι τα μπλογκς μπορούν να έχουν πολλές και διαφορετικές δράσεις.
Θα δημοσιεύσω τα ονόματα των 8 μπλόγκερς αλλά τις εκδοχές θα τις αναρτήσω με αριθμούς. Έτσι δεν θα γνωρίζουν οι επισκέπτες που θα ψηφίσουν σε ποιόν ανήκει η κάθε εκδοχή. Μετά από την ψηφοφορία θα αποκαλυφθούν οι συμμετοχές.
Εφόσον θα τελειώσει η ψηφοφορία και θα αναδειχτεί η καλύτερη εκδοχή ΤΕΛΟΥΣ τότε να αναρτηθεί και η εκδοχή του συγγραφέα του διηγήματος (εκτός ψηφοφορίας φυσικά).
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα μικρό βιβλιαράκι με ένα διήγημα -αναμνηστικό της συμμετοχής τους ενώ αυτός που θα αναδειχτεί νικητής ένα βιβλίο με συλλογή διηγημάτων, μέσα στην οποία ανήκει και το διήγημα : Το Κενό του Σώματος (όπως είναι ο πλήρης τίτλος του). Βιβλιοφιλικό μπλογκ είμαστε, βιβλία κερνάμε. Άντε ο νικητής -αν είναι άντρας- θα του δώσω και το τηλέφωνο της Νόρας. Λυσσάξατε να το ζητάτε.

10 comments:

Χρήστος Φασούλας said...

Θα περάσουμε και από... ΕΔΕ;
Πολλά φιλιά, αναμένωμεν (μεταξύ... βουτιάς και τσίπουρου!)
:)

Θεραπευτής said...

Και παλι συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια, ηταν κατι πραγματικα ομορφο! Ανυπομονω να δω και την δικη σου εκδοχη, ετσι για να δουμε ολοι μας ποσο μεσα ή εξω πεσαμε απο αυτο που ειχες σκεφτει...

Καληνυχτα.

industrialdaisies said...

Λεία, είσαι υπέροχη. Αυτό μόνο, χωρίς κολακίες και αηδίες. Ας δούμε λοιπόν!

2Σx2 said...

Ομολογώ ότι γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...

Χρήστο μου καλές βουτιές. Ζηλεύω τις παρέες με τα τσίπουρα. Αλλά σεμνά, έτσι; Φιλιά.

Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...

the therapist
ομίζω ότι ο συμβολισμός του διηγήματος έχει γίνει φανερός . Αλλά βέβαια ο σκοπός δεν ήταν να μαντέψετε τι είχα εγώ στο μυαλό μου, αλλά πώς το εισπράξατε εσείς. Μπορώ να πω ότι και 8 ήταν... υπέροχοι.

Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...

industrialdaisies
Καλή μου σ' ευχαριστώ πολύ και στο ανταποδίδω.

Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...

2σχ2
Συμφωνώ μαζί σου. Και για μένα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

anastassios said...

Περιμένουμε με ανυπομονησία! Πάντως Λεία πρέπει να είναι τρομερή ιστορία η έκδοση ενός βιβλίου. Εμείς γράψαμε μια παράγραφο (εκδοχής) και περιμένουμε πως και πώς να τις δούμε να τις συζητήσουμε…
Φαντάζομαι πως νιώθετε εσείς με ένα νέο βιβλίο.

Και κάτι ακόμη ελπίζοντας να μην κουράζω. Η κάθε εκδοχή δεν είναι ένα νέο μονοπάτι στον κήπο; Δεν είναι φοβερό που δεν ξέρεις πιο να επιλέξεις…

Λεία Βιτάλη συγγραφέας said...

anastassios
Σίγουρα υπάρχει αναμονή αλλά κι αυτό συνηθίζεται. Στο πρώτο βιβλίο βέβαια η αναμονή είναι οδυνηρή. Μετά λιγότερο. Τώρα αγωνιώ περισσότερο για τα βιβλία φίλων. Ας πούμε ενός φίλου που θα εκδώσει το φθινόπωρο την ποιητική του συλλογή.
Από αύριο θα διαλέξουμε μαζί το "τέλος" που ταιριάζει περισσότερο στο διήγημα.